Ferie Flow

(38 min.)

Sommer Flow

(31 min.)

Kort meditation

(3 min.)

NY video!

(28 min.)

En sekvens, der forener yin og vinyasa yoga, til gavn for styrke, cirkulation og fordøjelse.

Fra os til jer ❤️ Glædelig jul!

Et stille yin-program til at afslutte dagen - eller din dynamiske yogapraksis - med.

Styrke & Flow (23 min.)

Start din dag med et styrkende flow eller rund arbejdsdagen af med at vende opmærksomheden tilbage i kroppen. Og glæd dig til næste uge, hvor du kan kombinere videoen med et kort, intenst bagoverbøjningsflow og/eller en stille yin-sekvens. 

Stille December Flow (27 min.)

December er med de mange julefrokoster og andre sociale begivenheder med masser af julegodter en udfordring for fordøjelsen. Ugens video - Stille December Flow - skaber både bevægelse og hjælper kroppen og sindet til at falde til ro, da du sidst i sekvensen guides ind i en meditation, som du kan blive i, når videoen slutter - meget gerne mindst et kvarters tid. Videoen er både for nye og mere øvede yogier, og er en god forberedelse til sidste uges video, December Flow.

December Flow (25 min.)

December Flow er en dynamisk sekvens for den rimeligt øvede yogi, der har brug for hurtigt at få en fornemmelse af yoga i krop og sind. Der er fokus på bagoverbøjninger, men også en god stilling at træne håndstand i. Der er ikke så meget snak, men masser af flow.

Yin Yoga - efterår i balance (33 min.)

Efterår i balance er et stille yin-program, der giver plads alle de steder i kroppen, som kølige, travle dage spænder op. Er du på vej til eller fra en efterårsforkølelse er programmet særlig gavnligt, da det skaber bevægelse i de meridianbaner, som oftest kommer i ubalance på denne årstid. 

Du skal bruge en sammenrullet yogamåtte eller et sammenrullet håndklæde, en yogaklods (en god, tyk bog kan bruges som alternativ), måske et par puder til ekstra støtte og gerne noget stille musik, du slapper godt af til. Rigtig god fornøjelse!

NY video!

Stille Flow Vinyasa (30 min.)

Skal du ud i sommerlandet er her en video, du kan tage med dig. I et stille flow af en række klassiske stående stillinger får du skabt bevægelse i kroppen og arbejdet med stabilitet. En kort rygsekvens giver smidighed og styrke til ryggen. Videoen er også for dig, der er ret ny til yoga.

Et shot Vinyasa (30 min.)

Vi har lavet en helt ny 30 minutters vinyasa-video til de dage, hvor du ikke kan komme forbi til en klasse. Videoen er inspireret af foråret og sætter godt gang i kroppen på stille sommerhusdage, midt i eksamenslæsningen og på alle andre tidspunkter, hvor du trænger til et shot vinyasa!

 

Rigtig god fornøjelse :) 

Vinyasa Basic video (30 min.)

Velkommen til Prana Yoga Shalas Vinyasa Basic video. Videoen er i fire dele, og du kan bruge delene enkeltvis eller som en samlet sekvens. Slut altid din yogapraksis af med at hvile i mindst et par minutter.

Er der en eller flere stillinger, der føles særlig effektive, så sæt videoen på pause og bliv lidt længere.

Husk at yoga ikke er en konkurrence. Vælg altid den nemme udgave af en stilling, hvis det føles bedst: bøj i knæene, sid på et tæppe osv., indtil det ikke længere er nødvendigt. Lyt til din krop. Træk vejret. Rigtig god fornøjelse!

Videoen er gratis at bruge, men vi opfordrer varmt til, at du overfører et engangsbeløb på 50,- til foreningen Giv din hånd, der hjælper hjemløse i København.

Deres kontonr. er 5379-0666734 (Arbejdernes Landsbank). På forhånd tusind tak! Vi ved, din donation er værdsat, og at den giver fem hjemløse et måltid mad.

Yoga - hvor som helst, når som helst

Hvis vi levede i en ideel verden, ville du have tid til at komme til yoga hver dag, og hos prana yoga shala foretrækker vi da også, at du kommer ind på vores skønne skole i Magstræde og fordyber dig i dig selv og yogaen.

Men af og til er tiden knap, så vi er derfor gået i gang med at producere en række korte videoer, så du også kan lave yoga de dage, hvor tiden er knap.

Programmerne inklusiv afspænding varer ca. 30 min. Afspændingens længde bestemmer du selv, da filmene slutter ved shavasana (afspændingsstillingen.) Vi anbefaler dog, at du hviler i mindst et par minutter efter din praksis.

De fleste af vores videoer er hjemmelavede, skudt i 'one-take' og visuelt meget enkle. Dette har været et bevidst valg fra vores side, da det betyder, at vi kan dele dem gratis med dig.

Vi håber, du vil få glæde af dem, og vi ser selvfølgelig frem til at se dig til yoga i Magstræde, for det er også vigtigt med jævne mellemrum at få vejledning af en lærer!

 

 

Vi anbefaler at se videoerne i 720p HD kvalitet!