Prana Yoga Shalas 200 timers yogalæreruddannelse - Januar 2019

Her finder du datoer samt info om vores tiende uddannelsesforløb der starter op i januar 2019. Vi har 5 pladser tilbage på uddannelsen pr. 1/11, så kontakt os snarest, hvis du vil være sikker på at komme med

Har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at sende os en besked.

 

Vi tilbyder som udgangspunkt ikke telefonsamtaler om uddannelsen, men du er meget velkommen til at komme forbi til en klasse og en snak!

Prana Yoga Shalas 300-timers overbygningsuddannelse for yogalærere - november 2018

Hvis du elsker yoga, er glæden ved at dele yogaen med andre noget af det skønneste ved jobbet som yogalærer. Men der er også udfordringer: Det kan være svært at holde din egen praksis ved lige midt i al undervisningen og svært at finde inspiration fra andet end sporadiske kurser. Ofte savner vi som underviser uden fast base også sparringen med gode kolleger.

Prana Yoga Shalas Yoga Alliance-godkendte 300-timers overbygning er et tilbud til dig, der vil give din undervisning og din egen praksis en fantastisk gave: Et år med konstant ny inspiration i form af månedlige moduler, et netværk af kolleger, som du kan dele dine erfaringer med og et tæt samarbejde med en virkelig erfaren underviser, der vil give dig personlig feedback på et af dine undervisningsforløb, som du selv sætter sammen baseret på den viden, du har tilegnet dig på modulerne.

Der vil også blive tid til din egen praksis, til et meditationsretreat på skønne Samsø og selvfølgelige til en dosis yogafilosofi, som grounder dig i din praksis som underviser og udøver. Og selvfølgelig meget, meget mere.

På modulerne gennemgår vi bl.a. yoga og kinesisk fem elements-teori, restorativ yoga og nervesystemet, yin yoga og myofascial release, yoga for gravide, yoga for sportsudøvere mm.

Der vil også være sat tid af til at få genopfrisket din anatomiske viden.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om uddannelsen og om, hvordan du ansøger, her (hvis du ikke kan klikke på linket, kan du copy/paste det):

http://www.pranayogashala.dk/overbygning